Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vuurtoreneiland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vuurtoreneiland

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Vuurtoreneiland is een uniek stukje natuur in Amsterdam, maar ook een restaurant. Op het eiland zijn loslopende dieren, zeldzame flora, een vervallen fort en Amsterdams’ enige vuurtoren te vinden. Gelegen in het Markermeer bij Durgerdam, is Vuurtoreneiland alleen per schip te bereiken.
In de lente en zomer wordt er in het zomerrestaurant gegeten, een transparante glazen kas, beschut voor wind en regen. In de koudere maanden wordt er gegeten in het fort, met haardvuur en een deken.
Eten bij Vuurtoreneiland is een soort avontuurlijke minivakantie, die begint met een boottocht over het IJ. Het wekelijks wisselende 4-gangen menu wordt bereid met regionale producten, ambachtelijke technieken en open vuur. Ter plekke is er ook ruim de gelegenheid om het eiland, de natuur en het fort te beleven.

http://vuurtoreneiland.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kalkmarkt 10a
1011 BD
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.