Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vaanster Energie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
V.O.F. Windpark Oom Kees V.O.F. Windpark Oom Kees Duurzame energie
VOF Treurenburg VOF Treurenburg Duurzame energie
Vandebron Vandebron Duurzame energie
Vendu Exploitatie Vendu Exploitatie Duurzame energie

Vaanster Energie

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Vaanster Energie is actief in de exploitatie en het beheer van Energieopwekkingsinstallaties (EOI) en heeft veel ervaring op het gebied van Warmte Koude Opslaginstallaties (WKO). WKO is een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor traditionele methoden om de woningen te verwarmen en te koelen. In een ondergrondse energie-installatie wordt warmte en koude met behulp van een warmtepomp opgewekt. Vaanster beheert meerdere projecten in Nederland waarvan het vastgoedproject "Inverdan" te Zaandam er één is.

http://www.vaanster.nl/projecten

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Rembrandtlaan 35
3723 BG
Bilthoven

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.