Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Delicious Food - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dekker's Hoeve Dekker's Hoeve Natuurvoeding
Deli Harmony Deli Harmony Natuurvoeding
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding
Driekant Driekant Natuurvoeding

Delicious Food

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In het hart van de Jordaan vindt u aan de Westerstraat de 100% biologische winkel Delicious Food. U kunt hier niet alleen terecht voor de dagelijkse boodschappen; ook voor luxe producten en delicatessen kunt u terecht bij Delicious Food. Hun motto: Niet alleen Biologisch en Fair Trade, maar vooral lekker, bourgondisch, eigentijds en vernieuwend.
6 dagen per week staan de eigenaren, Ineke Schrama en Mohamed Bouamour, voor u klaar. Sinds 2010 zijn zij eigenaar van de winkel die in 2003 door de ouders van Ineke is gestart.

http://www.deliciousfood.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Westerstraat 24
1015 MJ
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .