Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Amaranth - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Winkels Non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Winkels Non-food
De Beeldhouwwinkel De Beeldhouwwinkel Winkels Non-food
De Oogkas De Oogkas Winkels Non-food

De Amaranth

Winkels Non-food (Sociale economie)

De Amaranth is een heerlijke winkel met stijlvolle kwaliteitskleding en duurzame mode in Deventer. Verantwoord en verrassend. Echt en eerlijk. Anders en draagbaar. Hartverwarmend mooi!
Kiezen voor duurzame kwaliteitsmode helpt bij het doorbreken van de keten van oneerlijke verdeling van arm en rijk in de wereld. De mensen die onze producten maken, werken onder goede arbeidsomstandigheden voor een fair salaris. Dus geen kleding gemaakt door onderbetaalde fabrieksarbeiders die onder erbarmelijke werk- en leefomstandigheden onze goedkope sokken of spijkerbroeken maken.
Goed voor het milieu: van duurzame kwaliteitsmode heb je minder nodig, je hoeft een kledingstuk niet na 2 of 3 wasbeurten weg te gooien omdat het niet mooi meer is. Bij de biologische katoenteelt worden geen pesticiden, ontbladeringsmiddelen of genetisch gemanipuleerde zaden gebruikt.
Goed voor jezelf: door te kiezen voor biologisch katoen, linnen, hennep of wol, zorg je ervoor dat je huid niet in aanraking komt met giftige stoffen die gebruikt worden in de reguliere landbouw en die na vele wasbeurten nog steeds niet uit het kledingstuk zijn verdwenen.
Hartelijk welkom!

http://www.deamaranth.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Nieuwstraat 81
7411 LK
Deventer

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.