Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Byosis Group - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Aurora Aurora Milieutechnologie
Autorecycling Vijfschaft Autorecycling Vijfschaft Milieutechnologie
De Onlanden De Onlanden Milieutechnologie

Byosis Group

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Byosis richt zich op het verbeteren van de efficiency van biogasinstallaties. Het bedrijf ontwerpt en assembleert complete units die eenvoudig bij bestaande of nieuwe projecten zijn te plaatsen. Met de oplossingen van Byosis kan meer laagwaardige biomassa (uit reststromen) ingezet worden als grondstof. Dit wordt gecombineerd met de winning van mineralen voor gebruik als meststof in de landbouw. Door de combinatie van activiteiten verbetert de prestatie van een biogasinstallatie aanzienlijk. Byosis is daarnaast actief met diverse partijen op zoek naar de meest hoogwaardige toepassingen van biomassa, altijd in combinatie met een gezond economisch rendement.

http://www.byosis.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Haerstraat 125
7570AK
Oldenzaal
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.