Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brandrood - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Brandrood

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De biologische kaasboerderij Brandrood te Ede wordt door Michiel Cassuto gerund. Momenteel heeft hij 20 Brandrode koeien. Deze koeien heeft hij nog niet zo lang: voorheen werden er 50 geiten gehouden. Met de melk van de Brandrode koeien produceert hij een rauwmelkse en robuuste kaas met een natuurlijke korst en een karakteristieke smaak waarin je de seizoenen terug proeft. De kaas wordt zowel aan huis, in natuurvoedingswinkels, bij kaasspecialiteiten en via de horeca verkocht.

http://www.brandroodkaas.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Kernhemseweg 6
6718 ZB
Ede

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .