Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Plexwood - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hof van Moeder Aarde Hof van Moeder Aarde Ontwikkelingssamenwerking
Stichting Hivos-Triodos Fonds Stichting Hivos-Triodos Fonds Ontwikkelingssamenwerking

Plexwood

Ontwikkelingssamenwerking (Sociale economie)

Plexwood is gesitueerd in het pittoreske dorp Everdingen, omgeven door typisch Nederlandse boerenbedrijven en fruitboomgaarden. Een bijzonder locatie, rond de waterlinie bij Fort Everdingen, Fort Honswijk en Werk aan het Spoel, omringd door water en dijken.

Vanuit hier levert Plexwood aan architecten en designers een duurzaam en multifunctioneel scala aan producten van eigenzinnig gestreept hout voor interieurtoepassingen. Plexwood is o.a. geschikt voor vloeren, wanden, deuren, meubels en plafonds. Het zijn producten die kunnen worden aangepast aan vrijwel iedere gewenste technische- of duurzaamheidsstandaard en daarnaast geschikt zijn voor intensief gebruik.

http://www.plexwood.com

Ontwikkelingssamenwerking

In deze sector financiert Triodos Bank microfinancierings- instellingen, gecertificeerde biologische producenten, distributie en detailhandel, producenten en eindgebruikers; maar ook projecten op het gebied van electrificatie, drinkwater en afvalwater.

Adres:
Lekdijk 7-A
4121 KG
Everdingen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.