Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van DuurzaamWonen - De Klanderij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

DuurzaamWonen - De Klanderij

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Klanderij bestaat uit representatieve huurappartementen, in een voormalig kantoorpand. Door deze transformatie heeft een leegstaand kantoorpand een nieuwe functie gekregen met toepassing van zonnepanelen, resulterend in duurzame CO2-neutrale woonstudio's in de binnenstad van Leeuwarden.

DuurzaamWonen is een onafhankelijk samenwerkingsverband van middelgrote, regionale bouwbedrijven en installateurs. DuurzaamWonen ontwikkelt, verkoopt, verhuurt en beheert duurzaam en maatschappelijk vastgoed.

http://www.duurzaamwonen.nl/studios-de-klanderij/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Zuiderplein 33
8911 AN
Leeuwarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.