Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Evangelie Gemeente "De Deur" - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Evangelie Gemeente "De Deur"

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Envageliegemeente De Deur is een onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van op dit moment 2100 kerken in 117 verschillende landen. Missie van De Deur is om Rotterdam en omstreken te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Ze biedt onderwijs aan en biedt hen die een roeping ervaren de mogelijkheid praktisch betrokken te raken in werk, zoals evangelisatie en verschillende bedieningen. De afgelopen jaren heeft evangeliegemeente De Deur Rotterdam verschillende echtparen uitgezonden, om van de grond af in een nieuwe gemeente te pionieren. Deze echtparen verhuizen naar een ander land, en beginnen daar een nieuwe kerk. Door middel van allerlei evangelisatieactiviteiten worden mensen uitgenodigd voor de kerkdiensten. Verder worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd, waarbij ook de jeugd wordt betrokken.

http://www.dedeurrotterdam.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Morgenster 18
2992 CJ
Barendrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.