Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Slim Opgewekt Scholen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rooftop Rooftop Duurzame energie
Stadsverwarming Purmerend Stadsverwarming Purmerend Duurzame energie
SunUnited SunUnited Duurzame energie

Slim Opgewekt Scholen

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Slim Opgewekt realiseert duurzaamheid op scholen. In de eerste plaats door zonnepanelen en led te plaatsen, maar ook door kinderen meer te leren over energie. Bijvoorbeeld met zelfontwikkelde duurzame games en een innovatief monitoringscherm in de hal. Om duurzaamheid voor scholen mogelijk te maken heeft Slim Opgewekt samen met Triodos Bank het Slim Opgewekt Duurzaamheidsfonds opgericht. Dit fonds heeft geen winstoogmerk. Zowel grote als kleine scholen die met Slim Opgewekt verduurzamen, kunnen van het fonds gebruik maken.

Het fonds biedt gunstige rentes en de mogelijkheid van een leenperiode tot maar liefst 15 jaar. Dit zorgt voor een brede spreiding van de investering waardoor de jaarlijkse kosten lager uitvallen. Scholen kunnen hierdoor de verduurzaming al snel volledig dekken uit de besparing op hun energielasten. Uniek aan het fonds is de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen. Bij een financiële meevaller, kunnen scholen dus eerder aflossen en zo rentekosten besparen.

http://www.slimopgewekt.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Rosendaalsestraat 414
6824 CS
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.