Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Estlandweg II - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windkr-acht Windkr-acht Duurzame energie
Windkracht Beheer Windkracht Beheer Duurzame energie
Windmolen Boerenzwaluw Windmolen Boerenzwaluw Duurzame energie
Windpark De Hondtocht B.V. Windpark De Hondtocht B.V. Duurzame energie

Windpark Estlandweg II

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het project Windpark Estlandweg II betreft de bouw van 1 windturbine, type Enercon E70 met een vermogen van 2,3MW. Het project is een samenwerking tussen de windenergie coöperatie Zeeuwind en ontwikkelaar Winvast, beide ervaren partijen in de windindustrie. De turbine zal naar verwachting jaarlijks 3.700 MWh produceren; wat goed is voor de elektriciteitsvoorziening van 1.000 huishoudens.

http://www.zeeuwind.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Edisonweg 53F
4382 NV
Vlissingen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.