Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Kreekraksluis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Hellegatsplein Windpark Hellegatsplein Duurzame energie
Windpark Kerkmeerweg Windpark Kerkmeerweg Duurzame energie

Windpark Kreekraksluis

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Kreekraksluis is een on-shore windmolenpark op en nabij de Kreekraksluizen gelegen in het Schelde-Rijnkanaal in de Zeeuwse gemeente Reimerswaal in Nederland. Het windpark is sinds 2013 operationeel en heeft een capaciteit van 16 2,5MW Nordex turbines, die met een gezamenlijk vermogen van 40MW jaarlijks voorzien in de stroombehoefte van ruim 28.000 huishoudens.

Foto: Skypictures, in opdracht van Windpark Kreekraksluis B.V.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.