Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Da Capo Orchestral Audio - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Cultuurcentrum Driebergen Cultuurcentrum Driebergen Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur
De Balie De Balie Kunst en cultuur

Da Capo Orchestral Audio

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Da Capo Orchestral Audio is een bedrijf dat geluidstechniek verzorgt bij concerten en andere muziekevenementen. Da Capo heeft een duidelijke specialisatie richting orkestmuziek met o.a. klanten als Festival Classique, het Metropole Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook bij grote evenementen waar (soms) orkesten optreden, zoals bij Lowlands, Sail en Symphonica in Rosso, maken organisaties gebruik van de diensten van Da Capo. Een derde groep klanten bestaat uit collega geluidsbedrijven die zelf niet de expertise en materialen hebben om orkesten te versterken.

Bij Da Capo opereert internationaal, maar veel van het werk vindt plaats in en rond Amsterdam. Om dichter bij opdrachtgevers en andere kunst en cultuur te zijn, investeert Da Capo in een duurzaam pand in de hoofdstad.

http://www.da-capo.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zonnebaan 42
3542 EG
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.