Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bionext - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biotrio Biotrio Biologische landbouw
Boerderij Bleijendijk Boerderij Bleijendijk Biologische landbouw

Bionext

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Bionext maakt zich sterk voor méér duurzame, biologische voeding en landbouw. Samen met boeren, handelaren, winkels en consumenten. Bionext geeft informatie aan consumenten en bedrijven, zorgt dat biologisch beter verkrijgbaar wordt, en bewaakt en verbetert de kwaliteit van het biologische product. Samen met de biologische sector zorgt Bionext ervoor dat de biologische landbouw en voeding zicht steeds verder ontwikkelt. En, heel belangrijk: Bionext brengt consumenten in contact met de biologische boeren en tuinders.

http://www.bionext.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC
Ede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.