Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Landgoed Anckerwaerdt - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Krebeco Real Estate Krebeco Real Estate Duurzaam vastgoed
Laan van Westenenk Laan van Westenenk Duurzaam vastgoed
Landgoed Beukenrode Landgoed Beukenrode Duurzaam vastgoed

Landgoed Anckerwaerdt

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Op het 10 hectare grote Landgoed Anckerwaerdt biedt VRIJ in Culemborg vergadermogelijkheden en ruimte voor evenementen. De financiering is verstrekt om de vergaderboerderij op een duurzame wijze te verbouwen. Er is 90 m2 aan zonnepanelen geplaatst, men maakt gebruik van een aardwarmte installatie en er wordt enkel gebruik gemaakt van LED verlichting. Voor de exploitatie kiest VRIJ zoveel mogelijk voor biologische en lokale producten en er is een eigen moestuin van 300 m2.

http://www.vrijinculemborg.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Beusichemsedijk 17
4101 NV
Culemborg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.