Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderdagverblijf Prins Heerlijk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderdagverblijf Prins Heerlijk

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Kinderdagverblijf Prins Heerlijk is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen vanaf drie maanden tot vier jaar. Het is bewust kleinschalig om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Prins Heerlijk hecht veel waarde aan de omgeving van de opgroeiende kinderen. Kinderen moeten zich veilig en geborgen kunnen ontwikkelen, met de toegevoegde waarde van de professionaliteit van de organisatie. Het zekerheidsgevoel van het kind wordt gewaarborgd door het personeel en de omgeving. Zo worden er in het gebouw duurzame materialen gebruikt en is er voldoende zonlicht. Verder staat creativiteit hoog in het vaandel.

De kinderen krijgen bij Prins Heerlijk gezonde en eerlijke voeding; er worden biologische producten uit de omgeving gebruikt.

http://www.kdv-prinsheerlijk.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Prins Hendriklaan 97
3583 EJ
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.