Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Friesland Zon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eteck Energie Bedrijven Eteck Energie Bedrijven Duurzame energie
Evides Waterbedrijf Evides Waterbedrijf Duurzame energie
Frisian Motors Frisian Motors Duurzame energie
Gemeente Schijndel Gemeente Schijndel Duurzame energie

Friesland Zon

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het betreft een zonnestroom project op ongeveer 600 daken in eigendom van scholen, VVE's, particulieren en MKB. In totaal is er voor 1,8 Mwp aan zonnepanelen geplaatst. De verwachte stroomproductie per jaar is ongeveer 1.650.000 kilowattuur, goed voor de stroomproductie voor ruim 435 Nederlandse huishoudens.

http://www.friesland-zon.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Legedyk 4
8935 DG
Leeuwarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.