Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van The Factory of Green Energy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Testfield Lelystad 7 Testfield Lelystad 7 Duurzame energie
TexelEnergie Solar BV TexelEnergie Solar BV Duurzame energie
V.O.F. Windpark Oom Kees V.O.F. Windpark Oom Kees Duurzame energie
VOF Treurenburg VOF Treurenburg Duurzame energie

The Factory of Green Energy

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Renewable Factory en ELHO ontwikkelen, realiseren en exploiteren "The Factory of Green Energy". Een windturbine die elektriciteit volgens het "achter de meter principe" levert. Dat wil zeggen dat de windturbine electriciteit via een directe lijn aan een industriële afnemer levert.

De windturbine wordt hierbij rechtstreeks aangesloten op de netaansluiting van de afnemer. Dit in tegenstelling tot de meeste windparken, welke direct op het openbare net worden aangesloten. De voordelen voor de afnemer zijn; door directe aansluiting van de windturbine staat onomstotelijk vast dat de afgenomen elektriciteit groen is, wat bijdraagt aan de Carbon Footprint reductiedoelstellingen. Daarnaast wordt er bespaard op transportkosten voor elektriciteit.

http://www.renewablefactory.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Atlasstraat 11
5047 RG
Tilburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.