Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De School Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Haagse Kunstkring De Haagse Kunstkring Kunst en cultuur
De Ruimte Ontwerpers De Ruimte Ontwerpers Kunst en cultuur
De Smeltkroes De Smeltkroes Kunst en cultuur
De Wilhelmina De Wilhelmina Kunst en cultuur

De School Amsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De School is tegenwoordig van alles (behalve een school). Zoals een club, concertpodium, restaurant en café, waar later nog een expositieruimte aan is toegevoegd. De unieke groene binnentuin vormt het hart van De School, gelegen in Amsterdam-West.

De School bevindt zich in een voormalige technische school. Het is een mooi en succesvol voorbeeld van hergebruik. Het complex is zeven dagen per week geopend en daarmee altijd toegankelijk voor bezoekers. Verschillende lokalen, de tuinen en de aula worden ook aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van evenementen.

Onderdeel van De School is Het Gymlokaal, gebouwd in de jaren ’60. In twee authentieke gymlokalen worden verschillende groepslessen aangeboden. Daaronder (kick)boksen, yoga, crosstraining, barre, mobiliteit, parcours kracht & conditie, parcours en fitness. Er wordt uitgegaan van de kracht van het eigen lichaam, zodat je deze optimaal kunt benutten. In de speelse sfeer van deze gymlokalen ontsnap je aan de waan van de dag.

http://www.deschoolamsterdam.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Dr. Jan van Breemenstraat 1-3
1056 AB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.