Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zon Exploitatie Nederland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zelfstroom Zelfstroom Duurzame energie
Zonnepark Avri Zonnepark Avri Duurzame energie
Bethanie Bethanie Maatschappelijke projecten

Zon Exploitatie Nederland

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Zon Exploitatie Nederland B.V. ontwikkelt en exploiteert duurzame-energie-installaties op en rondom de daken van MKB bedrijven, agrarische gebouwen, gemeenten en lokale overheidsinstelling zoals scholen en zwembaden. Dit project betreft in totaal 53 zonnestroom projecten door geheel Nederland. Zon Exploitatie Nederland BV ontwikkelt en exploiteert dit energieproject op verschillende bedrijfslocaties en ontzorgt deze bedrijven die ervoor kiezen hun energieverbruik (deels) te verduurzamen. Totaal wordt er voor 15 MWp aan panelen geplaatst. De verwachte stroomproductie per jaar is ongeveer 13.000.000 kWh. Goed voor de stroomproductie voor ruim 4100 gezinnen.

http://www.zonnl.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Poortweg 4
2612 PA
Delft
Delft

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.