Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting IFAW - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sportpark de Brand Sportpark de Brand Maatschappelijke projecten
Stichting Emmaus de Bilt Stichting Emmaus de Bilt Maatschappelijke projecten
Stichting JSVU Beheer Stichting JSVU Beheer Maatschappelijke projecten
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten

Stichting IFAW

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Het International Fund for Animal Welfare (IFAW) werd in 1969 opgericht om wereldwijd bedreigde dieren, populaties en leefgebieden te redden en te beschermen. Via projecten in meer dan veertig landen zet het IFAW zich in voor dierenwelzijn. De organisatie beschermt dieren die door wreedheden van mensen of door andere oorzaken dreigen te verdwijnen, bijvoorbeeld via de campagne tegen het stropen van olifanten.

De organisatie belooft zowel haar donateurs als beleidsmakers op het gebied van dierenwelzijn, dat ze altijd zullen streven naar effectieve oplossingen die samengaan met wetenschappelijke kennis, compassie en integriteit. Via hun werk brengen ze dierenwelzijn en dierenbescherming bijeen. IFAW laat zien dat er een onlosmakelijk verband bestaat tussen gezonde populaties, de leefgebieden waarin die populaties zich op natuurlijke wijze handhaven en het welzijn van individuele dieren.

Stichting IFAW streeft ernaar dat men in politieke besluitvorming, in wet- en regelgeving en in de samenleving als geheel zoveel mogelijk het welzijn van dieren laat meewegen.

http://www.ifaw.org

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Javastraat 56
2585 AR
Den Haag
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.