Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van THNK - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten
Tennisclub Etten Tennisclub Etten Maatschappelijke projecten
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten

THNK

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

THNK heeft een duale missie: het ondersteunen van creatieve leiders en het realiseren van creatieve oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Om dit te bewerkstelligen, richten wij ons op creativiteit, innovatie, ondernemerschap, integer leiderschap en collectief initiatief. Met onze activiteiten combineren we maatschappelijke verbetering met zakelijke innovatie. Wij brengen maatschappelijk ondernemers, commerciële ondernemers en innovatiemanagers uit het bedrijfsleven vanuit de hele wereld, en uit allerlei sectoren bij elkaar.

THNK's kernwaarden zijn; internationale oriëntatie, ondernemersschap, creativiteit en actief burgerschap. THNK bestaat uit een internationaal team van mensen; het bestuur, werknemers en deelnemers komen uit alle delen van de wereld.

THNK is een privaat gefinancierde school, onafhankelijk van subsidie. Het is een maatschappelijke onderneming, die haar winst herinvesteerd in haar maatschappelijke doelen. Met de unieke aanpak en methode vormt THNK een nieuwe categorie - een Creative School ('C-School').

http://www.thnk.org

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Haarlemmerweg 8a
1014 BE
Amsterdam
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.