Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van THNK - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Padma Zeeland Stichting Padma Zeeland Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten

THNK

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

THNK ondersteunt creatieve leiders en realiseert daarnaast creatieve oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Om dit te bewerkstelligen, richten ze zich op creativiteit, innovatie, ondernemerschap, integer leiderschap en collectief initiatief. Met deze activiteiten combineren ze maatschappelijke verbetering met zakelijke innovatie. Maatschappelijk ondernemers, commerciële ondernemers en innovatiemanagers uit het bedrijfsleven vanuit de hele wereld, en uit allerlei sectoren worden bij elkaar gebracht.

THNK's kernwaarden zijn internationale oriëntatie, ondernemersschap, creativiteit en actief burgerschap. Het bedrijf bestaat uit een internationaal team van mensen; het bestuur, werknemers en deelnemers komen uit alle delen van de wereld.

THNK is een privaat gefinancierde school, onafhankelijk van subsidie. Het is een maatschappelijke onderneming, die haar winst herinvesteerd in haar maatschappelijke doelen.

http://www.thnk.org

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Haarlemmerweg 8a
1014 BE
Amsterdam
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.