Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Berk e/o Lindeboom - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Belle-Vue Energy Belle-Vue Energy Duurzaam vastgoed
Bergkwartier Bergkwartier Duurzaam vastgoed
Blaeulaan, Utrecht Blaeulaan, Utrecht Duurzaam vastgoed
Bosscheweg, Boxtel Bosscheweg, Boxtel Duurzaam vastgoed

Berk e/o Lindeboom

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het pand aan het Middelblok 2 in Gouderak is een voormalige graanmaalderij. Een coöperatie van boeren bouwden het pand in 1916 en maalden daar hun graan tot veevoer. De familie van Berk restaureert het pand met respect voor het oorspronkelijke. Het pand wordt qua stroomverbruik energieneutraal. In het pand komt een open studio met een mix van functies, zoals tentoonstellingen, werken, workshops, eten en drinken. Zo krijgt het pand een eigentijdse coöperatieve invulling.

Het pand aan de Twijnstraat 45 in Utrecht werd in 1990 gerestaureerd. Er worden kamers verhuurd aan werkenden die aan het begin van hun carrière staan. De eigenaren gaan dit object verduurzamen met onder andere PV panelen isolatie en het beperken van energiegebruik door het vervangen van gewone lampen door LED verlichting.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Middelblok 2
2831 BP
Gouderak
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.