Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Koptische Orthodoxe Kerk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Koptische Orthodoxe Kerk

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De Koptische Orthodoxe kerk is een van de oudste vormen van het Christendom. Het is in de eerste eeuw gesticht door St. Marcus, de evangelist uit Egypte. In deze tijd is de Koptische kerk overal ter wereld terug te vinden. De kerk houdt vast aan haar leer die sinds haar begin onveranderd is gebleven, maar betrekt ook de jongeren door modernere technieken te gebruiken. Op deze manier probeert de kerk haar leden te ondersteunen, door naast haar religieuze doeleinden ook psychologische en sociale hulp te verlenen. Ook biedt de kerk mogelijkheden om talenten van jongeren te ontwikkelen.

Het Instituut voor Koptische studies en cultuur, gelegen aan de overkant van de Koptische Kathedraal, organiseert verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Zo zijn er gastenverblijven, activiteiten voor goede doelen, zomerclubs en verschillende maatschappelijke werken.

http://koptischekerk.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Mosstraat 2
1032 JW
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.