Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Libertas Leiden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Libertas Leiden

Zorg (Sociale economie)

Libertas Leiden biedt al meer dan 50 jaar ondersteuning aan de inwoners van Leiden. Zij leveren zorg aan huis en bieden mensen een woonomgeving als ze niet meer thuis kunnen wonen. In de Huizen van de Buurt zijn de buurtbewoners van harte welkom om deel te nemen aan de vele activiteiten die er plaatsvinden. Libertas Leiden stimuleert zelfredzaamheid en gaat uit van de mogelijkheden die mensen hebben. De kracht zit in het werken in hechte kleine teams die elk in hun eigen wijk in Leiden werken. Hierdoor is er meer herkenbaarheid, zijn de gezichten vertrouwd en kan er beter op de specifieke behoefte van de wijk ingespeeld worden. Met een alarmsysteem is de zorg altijd dichtbij - 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wie tijdelijk intensievere zorg en ondersteuning nodig heeft kan terecht in een volledig ingericht appartement in een van de woonzorgcentra.

http://www.libertasleiden.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Rijnsburgersingel 60
2316 XX
Leiden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.