Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fort Isabella - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Figeestaete beheer Figeestaete beheer Duurzaam vastgoed
Fitland Hotel Veghel Fitland Hotel Veghel Duurzaam vastgoed

Fort Isabella

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Isabellakazerne is een voormalige kazerne in Vught, gelegen op het terrein waar van oudsher het Fort Isabella gevestigd was. De waterwerken en het wegenpatroon herinneren nog aan het oorspronkelijk stervormige patroon van dit fort stammend uit 1617, rond de tijd van het beleg van ’s-Hertogenbosch door Frederik Hendrik.
De Isabella Groep, uit Vught, zal dit terrein herontwikkelen zodat wonen, zorg, werken en recreëren samenkomen.
Zo bieden zij een levensloopbestendige huisvesting in een vitale omgeving, karakteristiek door de architectuur van de oude gebouwen en het vele groen. Sfeer en vitaliteit, gastvrijheid en duurzaamheid zijn de verbindende factoren op het complex.
Er is in de toekomst plaats voor bedrijven, seniorenwoningen, toerisme, een hotel, appartementen voor licht verstandelijk beperkten, horeca en studenten.

http://www.isabellagroep.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Reutsedijk 8
5264 DC
Vught
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.