Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woonzorggebouw WoonParadij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woonzorggebouw WoonParadij

Zorg (Sociale economie)

WoonParadij is een woonzorggebouw in ontwikkeling in het landelijke dorp Aduard, net naast de stad Groningen. Een oude school zal, na een grondige verbouwing, geschikt zijn als woonzorggebouw met 14 woonunits, appartementen en studio's, inclusief gemeenschappelijke voorzieningen zoals een recreatieruimte en de gemeenschappelijke keuken. Hier kunnen mensen begeleid worden die meer of minder hulp nodig hebben in het dagelijks leven. Ze worden daarbij, 24 uur per dag, gecoacht door woonbegeleiders. Het gebouw wordt intern zo verbouwd, dat er met behoud van de authentieke en warme sfeer een modern en efficiënt zorggebouw ontstaat.

http://www.woonparadij.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Schoolstraat 9
9831 RZ
Aduard
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.