Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgboerderij Hoeve Paradij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgboerderij Hoeve Paradij

Zorg (Sociale economie)

Hoeve Paradij is een landelijk gelegen zorgboerderij in Aduard, Groningen. Hier vinden mensen met een beperking een veilige omgeving, waar ze met hun persoonlijke mogelijkheden worden gewaardeerd. Hoeve Paradij biedt verschillende zorgmogelijkheden; begeleid werken, logeren, crisisopvang, vakantieopvang, respijtzorg, begeleiding, behandeling en advies. Bij al deze vormen van zorg worden cliënten professioneel ondersteund met begeleiding op maat, in een sociale en christelijke omgeving.

Hoeve Paradij biedt bijvoorbeeld het JongLeren traject, waarbij jongeren die niet (meer) passen in het reguliere onderwijs toch weer aan het leren gaan. In nauw overleg met alle betrokkenen en de onderwijscoaches van Hoeve Paradij wordt een leerweg uitgezet. De leerweg is gericht op het behalen van een diploma, terugkeer in het reguliere onderwijs of werk.

http://www.hoeveparadij.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Friesestraatweg 9
9831 TB
Aduard
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.