Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Emmanuel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Emmanuel

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De Emmanuel Gemeente is een levendige gemeente die gelovigen onderwijst hoe ze een overwinnend geloofsleven kunnen leiden op het gebied van godsvrucht, gezin, gezondheid en voorspoed. Het is een vooruitstrevende kerk in Deventer op het gebied van allerlei bedieningen zoals prediking van het woord, gebed, opbouwgroepen, kindercrèche, muziek en dienstbaarheid.

http://www.emmanuelgemeente.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Koningin Julianastraat 93
7415 GK
Deventer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.