Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Senioren- en studentenhuisvesting Elisabeth Otter-Knoll - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rostockweg Rostockweg Duurzaam vastgoed
Rotterdam, Honingerdijk Rotterdam, Honingerdijk Duurzaam vastgoed
Sparrenoord Vaassen Sparrenoord Vaassen Duurzaam vastgoed

Senioren- en studentenhuisvesting Elisabeth Otter-Knoll

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Transformatie van een voormalig verzorgingshuis naar duurzame senioren- en studentenappartementen. De Elisabeth Otter-Knoll Stichting anticipeert met de transformatie op de extramuralisering van de zorg. De appartementen zijn levensloopbestendig, opdat bewoners zo lang mogelijk regie over hun eigen leven kunnen behouden. In deze constructie kunnen studenten ondersteuning bieden. Zij zijn een goede buur en soms een mantelzorger.

http://www.eoks.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Loowaard 3
1082 KR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.