Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lazuli Cursuscentrum & Zaalverhuur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Landgoed Anckerwaerdt Landgoed Anckerwaerdt Duurzaam vastgoed
Landgoed Beukenrode Landgoed Beukenrode Duurzaam vastgoed
Maatschap Lutma Maatschap Lutma Duurzaam vastgoed
Maliesingel 38-40 Maliesingel 38-40 Duurzaam vastgoed

Lazuli Cursuscentrum & Zaalverhuur

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Lazuli Cursuscentrum & Zaalverhuur is gevestigd in een monumentaal pand aan de Oudegracht te Utrecht. Lazuli biedt vergader- en trainingsruimte aan met speciale aandacht voor bedrijven die bijdragen aan een betere maatschappij. Deze bedrijven zijn onder te verdelen in bedrijven die zich richten op levensbeschouwing, milieu, dier, persoonlijke ontwikkeling en hulpverlening. De focus bij Jan en Irma Schepers ligt bij het persoonlijk contact met klanten, duurzaam ondernemen, flexibiliteit en professionaliteit

http://www.lazuli.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Oudegracht 243
3511 NL
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.