Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van BigSolar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wolverei Kaasmakerij Wolverei Kaasmakerij Biologische landbouw
Aurora Futura Aurora Futura Duurzame energie
Biovergisting Regeling Biovergisting Regeling Duurzame energie
Boreas Wind Boreas Wind Duurzame energie

BigSolar

Duurzame energie (Natuur en milieu)

BigSolar is een Nederlandse start-up die zonnepanelen aanbiedt aan huiseigenaren. Dit doet het bedrijf via een leaseconstructie. Naast het zelf opwekken van stroom via de zonnepanelen, realiseert BigSolar besparing door het vervangen van traditionele lampen door LED. Om daarnaast inzicht in het energieverbruik te krijgen en proactief energiebeheer mogelijk te maken, wordt er bij klanten een slimme energiemonitor geïnstalleerd.

BigSolar kan door deze werkwijze een energiebesparing realiseren zonder enige investering van de klant.

http://www.bigsolar.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Vlaardingenlaan 15
1062 HM
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .