Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Behandelcentrum Wiekendael

Zorg (Sociale economie)

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael, onderdeel van Groenhuysen, in Roosendaal is verbouwd tot een locatie, die voldoet aan de eisen van deze en de toekomstige tijd. Het is een behandelcentrum met een open, klantvriendelijke en gastvrije uitstraling. De nadruk wordt hierbij gelegd op comfort en beleving. Bij het wonen en revalideren in Wiekendael staat de klant centraal. De inrichting is afgestemd op de hedendaagse wensen en gemakken, zoals eenpersoonskamers. Het gebouw is toegerust om de zorg optimaal te kunnen verlenen. Verder is er bij de inrichting gekeken naar veiligheid, sfeer en functionaliteit.

http://www.groenhuysen.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Kalsdonksestraat 89
4702 ZB
Roosendaal
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.