Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van iinn Sustainable Beauty - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten
textual textual Professionele diensten
Antoon Reijntjens Architect Antoon Reijntjens Architect Milieutechnologie

iinn Sustainable Beauty

Professionele diensten (Sociale economie)

iinn is een unieke kapper, beautysalon én spa in Amsterdam. Het team medewerkers wil via natuurlijke behandelingen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Het bedrijf is gevestigd in een rijksmonument uit 1737. iinn verzorgt hier complete haar- en huidbehandelingen, maar ook korte ‘iinn between’ behandelingen. Zoals een ontspannende Stressfix massage.

De medewerkers zijn opgeleid om jou als klant op een positieve manier bewust je uiterlijk te laten voelen. Het ambacht staat centraal en ‘hair and beauty’ worden met elkaar geïntegreerd. Optimale verzorging dus, met gebruik van plantaardige producten.

Voor je haar en huid zijn er de ecologische producten van Aveda. Samen met Aveda werkt iinn mee aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in de wereld. Zo kunnen bijvoorbeeld in Nepal mensen werken aan de productie van het duurzaam groene papier van de cadeausets.

http://iinn.nl/sustainable_beauty/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Singel 188 BG
1016 AA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.