Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Profiles Hair & Body Spa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten
Ootes Consult B.V. Ootes Consult B.V. Professionele diensten
RAU RAU Professionele diensten
Royal Ship Royal Ship Professionele diensten

Profiles Hair & Body Spa

Professionele diensten (Sociale economie)

Profiles Hair & Body Spa is een duurzame kapper en beautysalon in Amsterdam. Ze bieden de nieuwste trends voor haar en beauty.

De vestiging in het rijksmonument uit 1737, een uniek cultureel monumentaal erfgoed, bestempelt de missie en visie in duurzaamheid van het bedrijf.

De gasten van Profiles krijgen een verzorging van hoog niveau. Het ambacht staat centraal en daarbij passen ecologische producten die daadwerkelijk duurzaam en effectief zijn. Profiles is het eerste bedrijf waar duurzame behandelingen van haar en beauty in één bezoek samen gaan.

http://www.profileshairbodyspa.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Singel 188 BG
1016 AA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .