Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windturbine RIFF - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Suurhoffbrug Windpark Suurhoffbrug Duurzame energie
Windpark Vader Piet Windpark Vader Piet Duurzame energie
YSS Projects (Rhenus) YSS Projects (Rhenus) Duurzame energie
YSS Projects 2 (Gispen) YSS Projects 2 (Gispen) Duurzame energie

Windturbine RIFF

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windturbine RIFF levert electriciteit volgens het directe lijn principe aan een industriële afnemer. Dat wil zeggen dat de door de windturbine geproduceerde electriciteit, rechtstreeks via een electriciteitskabel vanuit de windturbine wordt geleverd aan het private electriciteitsnet van de afnemer.

De aan de productie gekoppelde Garanties van Oorsprong zijn in deze constructie niet vrij verhandelbaar, maar zijn bestemd voor de afnemer.
De voordelen voor de afnemer zijn; bijdragen aan de Carbon Footprint reductiedoelstellingen en daarnaast besparing op transportkosten voor electriciteit.

http://www.renewablefactory.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Zevenheuvelenweg
Tilburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.