Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pluimveebedrijf de Buijserd - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Pribofarm Pribofarm Biologische landbouw
Randijk Bamboe & Hoveniers Randijk Bamboe & Hoveniers Biologische landbouw

Pluimveebedrijf de Buijserd

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

In 2004 is biologische pluimveehouderij de Buijserd opgericht door Piet en Bettie Baars in Hagestein. Zij begonnen met 18.000 hennen en in 2010 is hun bedrijfsvoering uitgebreid met 18.000 hennen. De pluimveehouderij staat in het teken van het welzijn van de dieren. Elke dag gaan de kippen naar buiten om te genieten van het gras en de buitenlucht.

http://www.debuijserd.com

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Biezenweg 49 B
4124 AA
Hagestein
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.