Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier de l'Armée - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
l’Huy Préau l’Huy Préau Levensbeschouwing
Atelier Sukha Atelier Sukha Winkels Non-food
Belfra Holding Belfra Holding Winkels Non-food
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Winkels Non-food

Atelier de l'Armée

Winkels Non-food (Sociale economie)

Atelier de l’Armée maakt handgemaakte tassen, lederwaren en vintage kleding voor heren. De producten zijn zo gemaakt dat ze lang mee gaan. Kwaliteit staat voorop en daardoor ontstaat er een duurzaam product. Er zijn twee verschillende collecties, beiden te koop in de winkel in Amsterdam.

De eerste is Atelier de l’Armée ‘Series’; innovatieve designs met een mix van materialen. De collectie is geïnspireerd op de functionaliteit en kwaliteit van militaire kleding.

De tweede collectie is Atelier de l’Armée ‘Collectors’; unieke handgemaakte stukken, gemaakt vanuit een ‘zero waste’-filosofie. De collectie wordt gemaakt van een mix van hoge kwaliteit resttextiel. Alle stukken worden geproduceerd in een kleine werkplaats in Amsterdam.

http://atelierdelarmee.com/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Lodewijk de Boisotstraat 10 H
1057 ZN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.