Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Smederij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De President De President Duurzaam vastgoed
De Schiedamse Monumenten De Schiedamse Monumenten Duurzaam vastgoed
De St@art van Apenheul De St@art van Apenheul Duurzaam vastgoed
De Wereld De Wereld Duurzaam vastgoed

De Smederij

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de voormalige NDSM smederij aan het NDSM plein in Amsterdam Noord. Het is een industrieel pand dat duurzaam is herontwikkeld tot hoogwaardige kantoorruimte en een gedeelte horeca. Bij oplevering van het pand, medio 2014, werd dit onder andere het nieuwe hoofdkantoor van Greenpeace. Ook Pernod Ricard, Emolife en Hotel Brooklyn hebben hun intrek genomen in de Smederij.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
NDSM-plein 30-38
1033 WB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.