Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Perron Utrecht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Perron Zwolle Le Perron Zwolle Natuurvoeding
Lindenhoff Lindenhoff Natuurvoeding

Le Perron Utrecht

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Gedurende een lange tijd werd brood gebakken in de bakkerij, waar alleen de bakker zijn knechten mochten komen. In onze Le Perron bakkerswinkel aan de Nachtegaalstraat, staat de bakker juist centraal voorin de winkel. Hierdoor verspreid de geur van versgebakken biologische brood zich ook door de straten van Utrecht.

Een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten. De recepten van Le Perron komen uit de hele wereld. Ze verkopen autentiek zuurdesem brood en croissants uit Frankrijk, het beste rozijnenbrood en lekkerste scones uit Engeland en luchtige ciabatta uit Italië.

Le Perron hecht waarde aan de goede komaf van alle producten. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het Eko keurmerk. In Le Perron kunt u ook terecht voor een belegd broodje, koffie of een kop soep met brood.

http://www.leperron.nl/utrecht/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Nachtegaalstraat 41
3581 AC
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.