Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Geitenboerderij 't Ketelbos - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frytsjam Frytsjam Biologische landbouw
GAOS GAOS Biologische landbouw
Geitenboerderij Vliek Geitenboerderij Vliek Biologische landbouw
Geitenhouderij van Tilburg Geitenhouderij van Tilburg Biologische landbouw

Geitenboerderij 't Ketelbos

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Geitenboerderij ’t Ketelbos is een biologische geitenkaasboerderij en tevens zorgboerderij. Bas en Lotte verzorgen samen met ongeveer acht hulpboeren de 200 geiten en lammetjes. De rauwmelkse geitenkaas wordt verkocht in de boerderijwinkel en in diverse verkooppunten in de buurt. ’t Ketelbos biedt ook dagbesteding op zaterdag aan kinderen van 12 tot 16 jaar met autisme of een aanverwante stoornis.

https://www.facebook.com/ketelbos?fref=ts

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Ketelstraat 19
6562 LG
Groesbeek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.