Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Frisian Motors - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Evides Waterbedrijf Evides Waterbedrijf Duurzame energie
Friesland Zon Friesland Zon Duurzame energie
Gemeente Schijndel Gemeente Schijndel Duurzame energie
Giessenwind Giessenwind Duurzame energie

Frisian Motors

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Frisian Motos B.V. is een assemblage fabriek voor elektrische werk- en voertuigen. Daarbij is de missie van Frisian Motors dat haar machines een gelijkwaardig prijsniveau als een brandstofmodel hebben. Alleen op deze wijze is het voor iedereen mogelijk om te werken aan een verbetering van het milieu en direct gebruik te kunnen maken van de vele praktische voordelen van elektrisch rijden. De machines zijn stiller in gebruik en door minder bewegende delen treedt er minder slijtage op en is er dus minder onderhoud nodig. Uiteraard wordt er flink op de brandstofkosten bespaard; u kunt tanken waar en wanneer u maar wilt. “Je stopt gewoon de stekker in het stopcontact”, zo simpel kan het zijn.

http://www.frisianmotors.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Leidijk 1a
9243 WH
Bakkeveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.