Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Koelhuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Domijn Het Domijn Kunst en cultuur
Het Energiehuis Het Energiehuis Kunst en cultuur
Het Muziekpakhuis Het Muziekpakhuis Kunst en cultuur

Het Koelhuis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Koelhuis ligt in Zutphen aan de IJssel en naast het Station. Het is met zijn industriële uitstraling en geschiedenis een inspirerende plek. Het ontwikkelt zich tot een hotspot voor evenementen en cultuur. Het Koelhuis biedt een podium voor allerhande activiteiten, van culturele- en kunstmanifestaties, congressen, trainingen, tentoonstellingen, muziek, culturele festivals tot maatschappelijke debatten, exposities, kindertheater, biologische proeverijen en ambachtmarkten. Overdag richten de activiteiten zich voornamelijk op de zakelijke markt en in de avonduren en de weekeinden zijn er culturele activiteiten. Het pand is robuust. Het wordt gerestaureerd met behoud van het industriële karakter.

http://www.hetkoelhuis.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Coenensparkstraat 1
7202 AD
Zutphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.