Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cultureel Podium de Kelder - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Christiaan Lieverse Christiaan Lieverse Kunst en cultuur
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Da Capo Orchestral Audio Da Capo Orchestral Audio Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur

Cultureel Podium de Kelder

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Cultureel Podium De Kelder stelt zich ten doel het culturele leefklimaat in Amersfoort en regio te verbeteren door middel van een uitgebreid aanbod op het gebied van live-muziek, dance-activiteiten en overige culturele initiatieven. Triodos Bank financiert de bouw van de nieuwe locatie in gebouw 6 van de Nieuwe Stad. Daar zal de nieuwe popculturele organisatie het vliegwiel zijn voor popcultuur in de stad. Zij initieert, ontwikkelt, produceert, organiseert, ondersteunt en verbindt popculturele activiteiten in de meest brede zin van het woord. Daarnaast stimuleert De Kelder de samenwerking tussen verschillende partijen en neemt zij de voortrekkersrol in populaire cultuur. Dat wil zeggen: muziek, mode, film, audiovisuele kunst, games, literatuur, lifestyle, levensbeschouwing en meer. Met muziek als rode draad.

http://www.podiumdekelder.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Oliemolenkwartier 90
3812 PB
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .