Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van FLUOR - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Egied Simons Egied Simons Kunst en cultuur
Eric Hoens Eric Hoens Kunst en cultuur
Frank Mandersloot Frank Mandersloot Kunst en cultuur
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur

FLUOR

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

FLUOR is al ruim 25 jaar het poppodium van Amersfoort met een brede programmering aan (pop)concerten en danceparty's. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Muzikantendag on tour. FLUOR, voorheen poppodium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar het nieuwe pand in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwende ondernemers.

http://fluor033.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Oliemolenkwartier 90
3812 PB
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.