Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vakantiepark Tjermelân - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vakantiepark Tjermelân

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Vakantiepark Tjermelân ligt in het grensgebied van de duinen en de polder aan de oostkant van het Waddeneiland Terschelling. Op een steenworp afstand van het Natuurreservaat de Boschplaat, Unesco Werelderfgoed de Waddenzee en de Noordzee.
Vele natuurliefhebbers komen het park bezoeken voor de mooie flora en fauna op en om het park.
Tjermelân is bekroond met Waddengoud en het gouden Green Key Eco label, bied stage- of werkervaringsplaatsen aan voor jongeren, sponsort op structurele basis de lokale voetbalclub AVV en de Milieujutter, zamelt textiel in voor het Leger des Heils en levert lege cartridges en toners in bij Stichting AAP.
De eigenaar Melis de Vries geeft voorlichting over lichtvervuiling en is de initiator en financier van Dark Sky park de Boschplaat, om een plek in stand te houden waar het ‘s nachts nog echt donker is zodat mensen en dieren van de natuur kunnen genieten.

http://tjermelan.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Oosterend 2
8897 HZ
Oosterend
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.