Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eye Collectiecentrum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Emmastraat 33 Emmastraat 33 Duurzaam vastgoed
Figeestaete beheer Figeestaete beheer Duurzaam vastgoed
Fitland Hotel Veghel Fitland Hotel Veghel Duurzaam vastgoed

Eye Collectiecentrum

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Eye Filminstituut is een expert op het gebied van filmrestauratie en -digitalisering. Het museum staat bekend om zijn inzet voor het behoud van het filmerfgoed. Ook in de digitale ontsluiting van de collectie vervult EYE een voortrekkersrol. Met restauraties van vroege films als Beyond the Rocks, Signori Giurati en de digitalisering van bijvoorbeeld het Jean Desmet-archief heeft EYE internationaal de aandacht getrokken. Ten behoeve van het beheer, behoud, restauratie en research van filmisch erfgoed financiert Triodos Bank de duurzame nieuwbouw van het Eye Collectiecentrum. Met oog voor energiezuinige bouw en exploitatie is hiermee optimale huisvesting voor dit deelsegment binnen de culturele sector mogelijk gemaakt.

https://www.eyefilm.nl/collectie/over-de-collectie

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Asterweg
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.