Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Innovatiekracht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Huize Compostel Huize Compostel Duurzaam vastgoed
Jutphaas Wonen Jutphaas Wonen Duurzaam vastgoed
Kalliste Kalliste Duurzaam vastgoed

Innovatiekracht

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Als congreslocatiecentrum is Innovatiekracht een thuisplaats voor het oplossen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Door de bouwaard is het bij uitstek geschikt voor klimaatgerelateerde onderwerpen, duurzaamheidstrajecten en visie- en strategiebijeenkomsten voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid. Daarnaast is het park van ongeveer 4 hectare duurzaam ingericht en vrij toegankelijk voor het publiek.

http://www.veerkracht.com

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Plaatwerk 15
3202 LB
Spijkenisse
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.