Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bret - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding

Bret

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bret is een horecapaviljoen. Maar het is ook een collectief van zes mensen met verschillende achtergronden. Samen hadden ze één gemeenschappelijke droom: het onpersoonlijke kantoor- en reisgebied van station Amsterdam Sloterdijk transformeren tot een plek om samen te komen en te genieten van het leven.

Het paviljoen van Bret is gebouwd met hergebruikte materialen. Ook over hun horeca-activiteiten is nagedacht: alles draait om het bieden van goede producten. Goed wil voor Bret zeggen: lekker en eerlijk, met aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Het paviljoen serveert gezond eten, gemaakt van pure en lokale ingrediënten. Daarnaast heeft men een voedselcoöperatie gerealiseerd.

http://www.bret.bar

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Orlyplein 76
1043 DP
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.