Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van L'Os à Moelle - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kazerne Dossin Kazerne Dossin Kunst en cultuur
Kunstencentrum Vooruit Kunstencentrum Vooruit Kunst en cultuur
LES GRIGNOUX ASBL LES GRIGNOUX ASBL Kunst en cultuur
La Maison Qui Chante La Maison Qui Chante Kunst en cultuur

L'Os à Moelle

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

L'Os à Moelle is het oudste Brusselse cabaret dat vandaag nog actief is. Het opende de deuren in 1960 en is gevestigd in een kelder onder het geboortehuis van Jacques Brel. Het fraaie interieur doet denken aan artistiek-intellectuele cabaretten uit het begin van de 20e eeuw. De programmatie is altijd heel eclectisch geweest, met onder meer theater, comedy, dansfeesten, improvisatie-avonden en theatercursussen, naast privéfeesten. Beroemde artiesten als Toots Thielemans gaven er hun eerste optredens. L’Os à Moelle werkt volledig zonder subsidies en begon in 2014 met een hele reeks restauratiewerken. Het cabaret kocht ook nieuwe meubels en nieuw audio-visueel materiaal aan. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

http://www.osamoelle.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Avenue Emile Max 153
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.