Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Herpain Urbis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Duurzaam vastgoed
IMBOFISC - The Lodge IMBOFISC - The Lodge Duurzaam vastgoed
Les Jardins de la Pasture Les Jardins de la Pasture Duurzaam vastgoed

Herpain Urbis

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Herpain Urbis is een vastgoedontwikkelaar die actief is en Brussel en Wallonië. De onderneming combineert de ervaring van een bouwer met de expertise van een vastgoedontwikkelaar, hetzij voor residentieel vastgoed, hetzij voor kantoren en commerciële gebouwen. Daarbij ligt er altijd een duidelijke focus op duurzaamheid, in alle fases van een bouwproject. Verschillende projecten van Herpain Urbis werden ook al bekroond als duurzame voorbeeldgebouwen. In de Frédéric Pelletierstraat in de Europese wijk in Brussel kocht de onderneming een groot kantoorgebouw aan om het te renoveren tot een appartementsgebouw met 19 zeer energie-efficiënte appartementen. De start van de verkoop is voorzien voor 2017. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de aankoop en de renovatie van het gebouw te financieren.

http://www.herpain-urbis.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue Frédéric Pelletier 8B
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.